Ervaringen

Manon & Jelle,
zoontje 8 maanden.

Jouw adviezen geven ons heel veel houvast. We weten nu wat we kunnen doen om ons zoontje niet oververmoeid te laten geraken en goede dutjes overdag te laten slapen!

Melissa & Arjen,
zoontje 5 maanden.

Na een periode van goed slapen was mijn zoontje ineens tot wel tien keer per nacht wakker en sliep niet door zonder zijn speen opnieuw aan te bieden. Ook lukte het hem overdag niet meer om langer dan drie kwartier te slapen. Na enkele tips en coaching van Melanie slaapt mijn zoontje na slechts twee dagen weer door, én is in staat om zelfstandig in slaap te vallen. Echt een aanrader!

Gabriella,
dochter 13 maanden.

Super bedankt voor alle informatie. Heel interessant, als ik dit toch eerder had geweten… dan had dat ons een hoop slapeloze nachten gescheeld!

Maaike & Bob,
tweeling zoontje en dochter, 2.5 jaar.

Wij raden Melanie echt ontzettend aan. Ze kijkt verder dan alleen het 'slaapprobleem' en weet heel gericht advies te geven en te onderbouwen waar sommige dingen vandaan komen qua gedrag. Heel anders dan de slaapcoach die we eerder hebben gehad, waarmee we uiteindelijk maar heel eventjes geholpen waren. We zijn nu een paar weken verder en eindelijk zie ik stabiele veranderingen. Onze tweeling slaapt eindelijk in hun eigen kamer (en niet meer bij ons in bed) en ze doen overdag eindelijk een goed middagdutje!

Devie & Anne,
zoontje 5, dochter 9.

Alles was drama, naar bed gaan, douchen, aankleden, naar school gaan.. We hebben van jou geleerd wat er achter al die weerstand van ons zoontje zat. Nu we weten hoe we hem beter kunnen benaderen en hoe we wél dingen gedaan krijgen is het zoveel gezelliger in huis! Heel erg bedankt voor je hulp, ik raad je regelmatig aan in onze omgeving!

Ingrid & Jesper,
zoon 16.

De aanpak van Melanie paste heel goed bij ons. Melanie zette niet 'het probleem' maar ons kind centraal en zocht van daaruit naar de beste pragmatische oplossing. Eindelijk geniet onze zoon weer meer, we hebben onze vrolijke jongen een tijd moeten missen. Oh, en hij gaat over naar HAVO 4!

Stefanie,
4, 2 en 9 maanden.

Onlangs heb ik een webinar bij jou gevolgd over slapen via ons kinderdagverblijf. Ik wil je graag bedanken voor de nieuwe inzichten die ik heb gekregen en de betere slaapjes thuis! Kleine veranderingen bij onze kinderen doen het in een korte tijd al zo goed. Eigenlijk zou iedereen die kleine kinderen heeft of krijgt deze informatie wel kunnen gebruiken. Voor ons was het erg waardevol, ontzettend bedankt!

Kayleigh & Maarten,
3 zoontjes, 2, 5 en 6.

Eindelijk eten we weer gezellig met het hele gezin aan tafel. Nauwelijks nog driftbuien tijdens het eten, en als ze er zijn dan hebben we ze zo opgelost! Ontzettend bedankt!

Sharon & Bas,
dochter 6 maanden.

Wij wisten ons geen raad meer voor we in contact kwamen met Melanie. Onze dochter sliep steeds slechter en was elke nacht 1,5 uur zonder reden wakker. Daarnaast begon haar ochtend om 5:00 uur! Om over haar dutjes overdag nog maar niet te spreken.. die lukte nooit. Met de begeleiding van Melanie hebben wij ineens een echte slaper in huis! Mooie dutjes en ‘s nachts niet meer wakker. Hadden we haar hulp maar eerder ingeschakeld!

Lisa & Hans,
dochter 2, zoontje, 4.

Na bijna 2 jaar gebroken nachten hebben we eindelijk een dochter die goed slaapt. Eindelijk kunnen we in de avond weer samen op de bank in plaats van dat een van ons naast onze dochter lag tot ze sliep, en dat duurde altijd erg lang. Met een duidelijk slaapplan dat paste bij onze opvoedstijl en bij het gezin hadden we na twee nachten al resultaat. Op momenten dat het even niet lukte en de moed in onze schoenen zakte, gaf Melanie tips en kregen we er toch weer vertrouwen in. Dank voor je fijne hulp!

Lennon & Marijke,
2 zoontjes, 4 en 6.

Melanie, je hebt ons echt zo goed geholpen. Uiteindelijk waren het maar een paar kleine aanpassingen die zorgden voor grote veranderingen! We hadden geen energie meer over, maar nu voelen we ons weer de ouders die we wilden zijn. Jouw hulp is onbetaalbaar, wat ben jij een fijn mens om mee samen te werken! 

Wessel & Marleen,
dochter 12.

Nog even een klein bedankje. We hebben onlangs een telefonisch consult gehad over een paar opvoedingsvragen, we hebben heel veel aan jouw adviezen gehad. Ik zie nu bijvoorbeeld in dat het niet altijd alleen maar aan onze dochter ligt, welk gedrag zij vertoont, het is vaak het geheel van de dag en planning maar zeker ook de manier waarop wij als ouders het voorbeeld geven. Kortom, sinds ons gesprek komen we weer veel meer tot elkaar in huis!

Roel & Monique,
dochter 7.

Onze dochter heeft genoten van de één-op-één aandacht! We kwamen bij Melanie omdat onze dochter weinig vertrouwen had in haarzelf. Ze heeft na de begeleiding van Melanie veel meer vertrouwen gekregen over het algemeen, niet alleen op school, maar ook in gesprekken met haar zie ik een hele andere, nieuwe kant van haar. We zijn heel blij met je hulp, grote dank!