Basispsycholoog (zzp)

Vacaturedetails.

Salaris conform CAO GGZ ingeschaald naar opleiding en ervaring.

16 uur (uitbreiding mogelijk)

Nederlands, Engels

 

Wij zoeken een basispsycholoog NIP- en SKJ-geregisteerd en bij voorkeur lidmaatschap VGCt.

 

Haal jij veel voldoening uit het behandelen van gevarieerde milde tot ernstige psychische problemen? Lucas zoekt nu een ervaren zelfstandige psycholoog (afgestudeerd WO) voor het uitvoeren van diverse psychologische behandelingen bij jeugdigen.

 

Functie-eisen.

Wij zoeken een zelfstandige psycholoog. Je hebt affiniteit met het werken in de BGGZ en SGGZ. Je hebt eventueel ervaring met EMDR, Schematherapie en CGT.

 

Het is mogelijk om zowel in loondienstverband als ZZP-verband te werken. Voor loondienst geldt dat het salaris conform CAO GGZ ingeschaald wordt naar opleiding en ervaring. Op ZZP-basis liggen verdiensten rond de 65 euro per uur. Ben jij nog geen ZZP'er? Vanuit onze ervaring bieden wij begeleiding in alles wat nodig is om als zelfstandige psycholoog te kunnen werken.

 

Vacatureomschrijving.

Je bent een basispsycholoog, die bereid is onder supervisie psychologische behandelingen uit te voeren. Je hebt affiniteit met evident based werken. Je vindt het leuk om zelfstandig te werken binnen een setting waar andere disciplines eveneens werkzaam zijn.

 

Over Lucas.

Lucas is een praktijk voor (forensische) orthopedagogiek en training. Ouders van baby’s, kinderen en jeugdigen waarbij gedrags-, of ontwikkelingsproblemen spelen kunnen bij Lucas terecht voor orthopedagogische en psychologische hulpverlening. Bij Lucas wordt zowel Basis- als Specialistische GGZ geboden aan kinderen en jeugdigen. We vinden het hierin belangrijk dat het kind of de jeugdige centraal staat: het belang van hun (gezonde) ontwikkeling staat altijd voorop. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen, bij Lucas leveren we maatwerk.

 

Tussen jou en Lucas.

Bij Lucas staan we voor het zelf ontplooien van initiatieven waardoor je gemotiveerd blijft in je vak en graag naar je werk gaat. Er is ruimte voor het doen van training en/of cursussen. Daarnaast vinden wij het bijvoorbeeld belangrijk dat je de mogelijkheid hebt om zelf je agenda te beheren en naar eigen inzicht in te delen, zodat een werkdag eruitziet zoals deze het best bij jou past. Bij Lucas kun je veel zelfstandig bepalen, hoef je weinig administratieve handelingen te verrichten en heb je naast het werken op de praktijk ook de mogelijkheid vanuit huis of elders te werken.

 

Hou je ervan om mee te bouwen aan een groeiende praktijk, dan is deze functie iets voor jou!

 

De praktijk is gevestigd op Oosterweezenstraat 6D, 1823 CN Alkmaar. De praktijk is goed bereikbaar met zowel OV als eigen vervoer.

 

Stuur een mail met je CV en motivatie naar: info@praktijklucas.nl