top of page

Orthopedagoog

Alkmaar

Parttime - 16 uur

Vacaturedetails.

Salaris conform CAO GGZ ingeschaald naar opleiding en ervaring.

16 uur (uitbreiding mogelijk)

Nederlands, Engels

Wij zoeken een forensisch of basisorthopedagoog NVO- en SKJ-geregistreerd.

Haal jij veel voldoening uit het behandelen van gevarieerde milde tot ernstige psychische problemen? Lucas zoekt nu een ervaren zelfstandige orthopedagoog (afgestudeerd WO) voor het uitvoeren van diverse orthopedagogische behandelingen bij jeugdigen.

Functie-eisen.

Bij voorkeur zoeken wij een zelfstandige orthopedagoog met minimaal 2 jaar behandelervaring. Je hebt affiniteit met het werken in de BGGZ en SGGZ. Je hebt eventueel ervaring met EMDR, Schematherapie en CGT.

Vacatureomschrijving.

Je bent een forensisch of basisorthopedagoog, die bereid is onder supervisie orthopedagogische behandelingen uit te voeren. Je hebt affiniteit met evident based werken. Je vindt het leuk om zelfstandig te werken binnen een setting waar andere disciplines eveneens werkzaam zijn.

Over Lucas.

Lucas is een praktijk voor (forensische) orthopedagogiek en training. Ouders van baby’s, kinderen en jeugdigen waarbij gedrags-, of ontwikkelingsproblemen spelen kunnen bij Lucas terecht voor orthopedagogische en psychologische hulpverlening. Bij Lucas wordt zowel Basis- als Specialistische GGZ geboden aan kinderen en jeugdigen. We vinden het hierin belangrijk dat het kind of de jeugdige centraal staat: het belang van hun (gezonde) ontwikkeling staat altijd voorop. Onze behandeling is erop gericht cliënten en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen, bij Lucas leveren we maatwerk.

Tussen jou en Lucas.

Bij Lucas staan we voor het zelf ontplooien van initiatieven waardoor je gemotiveerd blijft in je vak en graag naar je werk gaat. Er is ruimte voor het doen van training en/of cursussen. Daarnaast vinden wij het bijvoorbeeld belangrijk dat je de mogelijkheid hebt om zelf je agenda te beheren en naar eigen inzicht in te delen, zodat een werkdag eruitziet zoals deze het best bij jou past. Bij Lucas kun je veel zelfstandig bepalen, hoef je weinig administratieve handelingen te verrichten en heb je naast het werken op de praktijk ook de mogelijkheid vanuit huis of elders te werken.

bottom of page