4.

Webinars.

Slaap.

Leer jij graag hoe je de beste omstandigheden voor een goede slaper creëert? Schrijf je dan in voor deze webinar.

Valt jouw kind alleen in slaap als hij wordt gevoed of gewiegd? Of slaapt jouw kind alleen maar hazenslaapjes en wordt hij ’s nachts om wat voor reden dan ook nog regelmatig wakker? 

 

In deze webinar leer je alles over de basis van slaap, onderliggende oorzaken, slaaptrainen zonder onnodig huilen, vroege vogels en krijg je voorbeeldroutines passend bij de leeftijd van je kind(eren). 

Slaapproblemen bij jonge kinderen komen vaak voor. Eén op de vier kinderen onder de 5 jaar heeft een slaapprobleem. Een slaapprobleem klinkt meteen vrij heftig, misschien heb je zelf wel het gevoel ‘deze fase uit te kunnen zitten’. Slapen is in veel gevallen niet iets dat vanzelf komt, het is een vaardigheid die je kind kan leren net als fietsen, schrijven of lezen. Slaap is zo ontzettend belangrijk, en niet alleen voor je kind, maar voor het hele gezin. Als ouder functioneer je nu eenmaal een stuk beter en gezelliger op een goed geslapen nacht en kinderen ontwikkelen zich op fysiek en sociaal-emotioneel vlak ook een stuk beter wanneer hun lijf goed kan herstellen tijdens goed geslapen dutjes en nachten.

 

Ervaar jij een slaapprobleem? Schrijf je dan in voor de webinar over slaap! Je bent natuurlijk ook meer dan welkom als de nachten en dutjes uitstekend gaan en je gewoon nieuwsgierig bent. Maar ook als er een kleintje op komst is of je in de toekomst voorbereid wilt zijn wanneer het gaat om bedtijdstruggles. 

Wegens het succes van de boekingen door kinderdagverblijven, zijn de avonden voor particuliere deelnemers op dit moment van de agenda gehaald. Mocht je interesse hebben, mail of bel voor de mogelijkheden.

Tijd: 19:30 - 21:30

Kosten: € 35,-

Deze webinar is ook te boeken door kinderdagverblijven. Neem contact met ons op voor informatie en een offerte op maat.

Inschrijven
arrow&v