top of page

Marang Bergman

Orthopedagoog

Na het afronden van de Universitaire Pabo van Amsterdam (Pedagogische Wetenschappen en Pabo) ben ik in het onderwijs blijven werken. Ik heb onderwijservaring opgedaan op veel verschillende basisscholen in Amsterdam Noord, Heerhugowaard en omgeving. Het werken met kinderen geeft mij veel energie. Daarbij staan hun welzijn en plezier bij mij voorop.


Maar, na de Universitaire Pabo was ik nog niet uitgeleerd! Ik vind het waanzinnig mooi om kinderen te zien ontwikkelen en hen hierin te stimuleren. Ik wilde graag leren hoe ik die ontwikkeling een extra impuls kon geven. Daarom ben ik de master Orthopedagogiek gaan volgen. Daarnaast sta ik voor de klas op invalbasis. Als orthopedagoog en juf zie ik hoe kinderen groeien en bloeien en kan ik passend handelen als dit minder goed gaat.


Bij Praktijk Lucas begeleid en ondersteun ik kinderen met verschillende soorten problematiek. Dit doe ik in de praktijk of op school. Een andere plek is ook mogelijk. Ik ga graag het contact met ouders en andere belangrijke betrokkenen aan, zodat wij samen werken aan de groei van kinderen.

Marang Bergman
bottom of page