De Ouderschapsfabriek

tekst
0 - 4 maanden

Ouderschap heeft niet alleen invloed op de relatie met je partner maar op meer vlakken in het leven dat we gewend waren voor de komst van een kindje.

Lees meer

4 - 24 maanden

Een orthopedagoog is specialist in de opvoeding en kan helpen bij alledaagse opvoedings- en ontwikkelingsvraagstukken maar ook bij meer complexe opvoedings- en ontwikkelingssituaties.

Lees meer

2 - 5 jaar

Eén op de vier kinderen onder de 5 jaar heeft een slaapprobleem. Een slaapprobleem klinkt meteen vrij heftig, misschien heb je zelf wel het gevoel ‘deze fase uit te kunnen zitten’. Slapen is in veel gevallen niet iets dat vanzelf komt, het is een vaardigheid die je kindje kan leren net als...

Lees meer

Consulten

Lucas organiseert regelmatig webinars met betrekking tot een bepaald thema zoals slaap bij jonge kinderen, positief ouderschap en opvoeden, ouderschap na een scheiding of de peuterpuber.

Lees meer

 
Lucas.

Lucas is een praktijk voor (forensische) orthopedagogiek, diagnostisering en training. Ouders van baby’s, kinderen en jeugdigen waarbij gedrags-, of ontwikkelingsproblemen spelen kunnen...

Lees meer

Houten speelgoed
Nieuws.
We zijn verhuisd!

Vanaf nu kun je ons vinden in onze nieuwe praktijkruimte op de Oosterweezenstraat 6D, in Alkmaar. 

Vacatures.

Kom bij ons werken! We hebben op dit moment een vacature openstaan voor een basispsycholoog en een orthopedagoog.

Klik hier voor meer informatie.

Wachttijden.

Op dit moment hebben we een wachttijd van ongeveer twee weken en kan intake al plaatsvinden binnen twee weken na aanmelding. In sommige gevallen, bij meer complexe problematiek, kan de wachttijd langer zijn. Mocht je hierover vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.